Bad Bunny, Lil Uzi Vert, The Matthew Herbert Brexit Big Band i el tàndem de Nova York Louie Vega & Honey Dijon, entre les més de 30 noves incorporacions a Sónar Barcelona 2019

Entre els artistes que se sumen avui al programa del festival també destaquen el show que connecta música i neurologia del geni digital Daito Manabe, el retorn del mític productor japonès DJ Krush, el nou directe del duet parisenc Acid Arab i projectes de posada en escena visual i tecnològica d’alt nivell, com els shows de Neon Chambers (Kangding Ray + Sigha), Quiet Ensemble, Hamill Industries & Shelly, Los Voluble y SebastiAn.

El festival presenta als artistes més destacats de l’escena nacional del moment, com Territoire, Berlinist, Diego Navarro, Lil Moss, Tutu, Fake Guido i els llegendaris Macromassa, i continua apostant per la nova música urbana i les propostes més radicals a l’escenari SonarXS, com les de Shiva Feshareki, Afrodeutsche, Bill Kouligas y Virgen Maria.

- Publicitat -

L’actuació de Bad Bunny a SonarClub serà sens dubte un dels moments més importants de Sónar. El cantant i productor de Puerto Rico s’ha convertit en una estrella mundial. I ho ha fet en molt poc temps, gràcies al seu inqüestionable carisma i un gran nombre de hits, que l’han portat a ser el tercer artista amb més visites a Youtube l’any 2018. Bad Bunny ha aconseguit, a més, construir ponts entre la tradició llatina i el mainstream americà, fusionant com ningú trap, pop i reggaeton.