Black Eyed Peas tornaran a Barcelona després de molts anys sense actuar al nostre país i ho faran com a part de la programació del desè aniversari del Festival Cruïlla.

Èxits com ‘I gotta feeling’, ‘Shut up’, ‘Where is the love’ o ‘Don’t phunk with my heart’, sonaran amb el trio, que ara volta pel món sense la Fergie, que va abandonar el grup fa un temps per seguir amb la seva carrera en solitari. Des de llavors el grup ha publicat “Master of the sun vol 1” amb el qual donen segueixen explotant el seu ritme i “bonrotllisme” que els ha caracteritzat des de sempre.

El concert tindrà lloc el 3 de juliol, la primera nit del festival i des d’avui ja es poden adquirir les entrades pel concert a 45 euros o els diferents tipus d’abonaments per 2, 3 o 4 dies de Cruïlla.

- Publicitat -

El cartell ja compta amb noms com Kylie Minogue, Foals, Years & Years, Bastille, Zaz, Vetusta Morla o Love of Lesbian entre altres.