Segonamà torna a Barcelona per presentar el directe de la seva nova gira. Després de set anys girant per tot el territori, el grup realitzarà la segona gira del seu darrer àlbum Respira.

Aquesta és la posada en escena més exigent que han preparat mai, el directe ha estat produït per Ignasi Caballé i Ferran Samper. En aquesta estrena el grup comptarà amb col·laboracions de grups amics de renom en l’escena musical catalana, entre ells podem trobar La Pegatina, Itaca Band, Che Sudaka i més sorpreses que el grup encara no ha desvetllat.

El concert es realitzarà a la Sala Apolo [2] el dia 27 de febrer, les portes s’obriran a les 20:30h i ells seran el primer grup a actuar, seguidament els acompanyarà el grup igualadí JoKB.

- Publicitat -

Aquest concert serà el tret de sortida de la gira Crida Tour, que els portarà per diverses poblacions i festivals del territori català i, en diverses ocasions, també més enllà.

El mateix dia, JoKB engegarà la gira del seu nou disc Ohana, recentment publicat, també a Sala Apolo [2], compartint escenari amb Segonamà i just quan els reusencs abandonin l’escenari. Després de dos anys, actuant per escenaris de tot el país, com el Festival Bioritme o l’Acampada Jove; la banda arriba amb un projecte innovador en format Visual Album, el primer fet en català. Aquest concepte serveix a JoKB per explicar i transmetre molt més enllà de la lletra de cançons, ja que aquestes van totes acompanyades de videoclips i creen un sol univers artístic entre imatge i música. El nou treball, enregistrat i produït per Mario Patiño, compta amb les col·laboracions de grups com La Pegatina o Koers, que han aportat la seva particular pinzellada al projecte. La Sala Apolo serà la primera parada d’una gira que els durà per diversos escenaris on oferiran el seu característic i enèrgic directe.