El VIDA celebra la seva sisena edició després d’haver-se consolidat amb cinc màgics i inoblidables anys. L’edició d’enguany, que tindrà lloc del 4 al 6 de juliol a Vilanova i la Geltrú, presenta una programació exquisida i complerta que destaca tant per la presència d’artistes nacionals i internacionals consolidats de gran renom com per la de prometedors grups de l’escena emergent.

Amb les primeres confirmacions protagonitzades per noms com Madness, Beirut, Hot Chip, The Charlatans, Superchunk, Sharon Van Etten o Sleaford Mods —entre altres—, al cartell del VIDA 2019 se sumen més de 30 confirmacions entre les quals destaquen José González, Kevin Morby, Temples, Fat White Family, Polo & Pan, Meute, Gus Dapperton, Nacho Vegas, Carolina Durante, El Petit de Cal Eril, Cala Vento, Kids from Mars o Ferran Palau —entre molts altres—. El cartell d’enguany quedarà complert amb la programació d’electrònica dins el marc del Vida Club que s’anunciaran el proper mes de març.

La venda d’abonaments segueix mantenint un ritme més que positiu tot superant les vendes de l’edició anterior a aquestes alçades. Els abonaments per gaudir dels tres dies del festival ara mateix estan a la venda al preu de 80€*. També segueixen a la venda la resta de modalitats d’abonament: Wild Side, Kids i Family Pack. Amb la presentació del cartell per dies, es posen a la venda també les entrades de dia: per la jornada de dijous a 35€* i per les jornades de divendres i dissabte a 45€*.

- Publicitat -