Neix un nou cicle de concerts a Barcelona, el Polo Music Festival amb una programació que vol reunir els millors artistes del panorama musical, en una programació estable i de qualitat i que tindrà com a únic escenari permanent el Real Club de Polo de Barcelona.

Després de  l’experiència de produir altres festivales a Barcelona (Suite Festival i Room Festival) aquesta nova iniciativa de Clipper ́s Live neix per complementar i enfortir l’oferta musical en una ciutat totalment preparada, i  que gaudeix d’un gran públic potencial per absorbir noves propostes. Clipper ́s Live també s’encarrega d’organitzar i  dirigir el Festival de Cap Roig ubicat en plena Costa Brava a l’estiu.

Polo Music Festival obrirà les seves portes el 31 de maig del 2019 amb el doble concert de Pablo López (31 de maig i 1 de juny) i s’allargarà fins al 10 de juny amb la clausura a càrrec del cantant estadounidenc Jason Derulo.

- Publicitat -

El cartell inclou concerts d’Ana Guerra, Miguel Poveda, Luz Casal, David Bisbal i The Orinal Alan Parson’s Project.

Les entrades per aquests concerts es posaran a la venda el dijous dia 14 de febrer a les 10 hores al web del festival i de Clipper’s Live.

CONCERTS

31 de maig Pablo López
1 de juny Pablo López
5 de juny The Original Alan Parson´s Project
6 de juny Ana Guerra
7 de juny Miguel Poveda
8 de juny Luz Casal
9 de juny David Bisbal
10 de juny Jason Derulo