Després de 10 anys i 5 discos Le Croupier ho celebra amb “La Festé”, un disc en directe on revisa la seva trajectòria (des dels temes propis fins als cuplets recuperats de l’antic Paral·lel), acompanyats per amics i artistes convidats com Marc Parrot, Mont Plans, Josep Thió, Mazoni, les Anxovetes, Anna Roig o Joan Enric Barceló entre molts altres!

Aquest disc és el record d’una nit festiva, d’una celebració de la vida que va tenir lloc el passat mes d’octubre a l’Auditori de Girona i que ara Le Croupier ha convertit en el seu sisè disc, mesclat i masteritzat pel mateix Parrot.

Tracklist

- Publicitat -

1.- Matinada lletosa amb filferros
2.- Sidecares rojos
3.- Charlie ofrece ternura
4.- Tots els dies de setembre. (amb Mazoni)
5.- El joc del telèfon. (amb Anna Roig)
6.- El hombre orquesta (amb Les Anxovetes)
7.- Locura y gravedad (amb Les Anxovetes)
8.- Sus Mañanas (amb Joan Enric Barceló, Jordi Masferrer, Montse Viñas, Quim Sitjes i Domènec Boïgues)
9.- La Madame (amb Cinta Moreno)
10.- El tango de la cocaína (amb Mont Plans)
11.- Tocayo
12.- La última habitación
13.- Virginia (amb Marc Parrot i Josep Thió)
14.- La Festé