Foto: Matt Sayles

Pink ha estat entrevistada per Ellen DeGeneres i ha anunciat que publicarà un nou disc anomenat “Hurts to be Human” i que es publicarà el mes d’abril. Així mateix ha explicat que en un parell de setmanes ja podrem escoltar el primer avançament ‘Walk Me Home’ i que ben aviat en rodarà el videoclip amb el director de The Greatest Showman, Michael Gracey. Per cert que la cantant triomfa darrerament gràcies a ‘A million dreams’, una de les cançons d’aquesta banda sonora i que ella ha reinterpretat de nou.

I tot això quan la cantant ha estrenat una estrella de la fama al passeig de Hollywood i quan continua amb la gira del seu anterior disc “Beautiful trauma” fins a l’octubre d’aquest any.

Pink ha cantat un tros del seu nou senzill a cappella i ho pots escoltar aquí.

- Publicitat -