Des de la freda Irlanda arriba la banda fundada el 1994 en el marc de la gira de presentació del seu setè àlbum d’estudi “Wildness”, publicat el maig de 2018.

Moltes coses han passat des del debut dels Snow Patrol amb “Songs for Polar Bears” al 1998. El trio va esdevenir quartet, 15 milions de discos venuts arreu del món i nominacions i premis dels organismes més prestigiosos de la indústria.

Els de Gary Lightbody enceten la recta final de la seva gira europea i es prendran un temps de descans abans d’arrencar la gira per els Estats Units a l’abril.

Després de pauses eternes pels fans més fidels, i de desenes de projectes paral·lels, Snow Patrol tornen a ocupar l’actualitat del panorama i actuen a la sala Razzmatazz de Barcelona aquest proper dimecres 13 de febrer. Les entrades estan disponibles al web de livenation.es.