Els Amics de les Arts han explicat a través de les xarxes socials que han començat a treballar en el seu següent disc. Després de mesos de maquetes i assajos, aquesta setmana han tornat a començar el procés, tancant-se tres dies als Estudis Ground tocant les cançons en companyia d’en Pol Cruells, en Ramon Aragall i en Tony Doogan, que després de produir “Un estrany poder“, tornarà a ser el responsable de la producció, enregistrament i mescles del nou disc.

La banda ja avisa que encara queda molta feina a fer abans no vegi la llum el nou disc, però són tantes les ganes que tenen de tornar que no podien esperar a donar la notícia als seus seguidors.

- Publicitat -

El mes d’abril la banda oferirà una gira per algunes ciutats europees i amb les entrades exhaurides en pràcticament totes les poblacions.