Quan falten tres mesos perquè el festival obri les portes, la ciutat llunyana penja el cartell de “sold out” per sisè any consecutiu (tants com anys que se celebra el festival). Sant Joan de les Abadesses s’omplirà del 27 al 30 de juny en el festival impulsat per Txarango.

Aquesta notícia arriba just deu dies després que Txarango fes de la roda de premsa de presentació del cartell complet. I no és gens estrany que s’hagin exhaurit les entrades d’un festival que té un cartell amb grups consolidats com Oques Grasses, Green Valley, Doctor Prats, Itaca Band, Buhos, Judit Neddermann, Balkan Paradise Orchestra, Joan Dausà, Joan Garriga, Natxo Tarrés & the Wireless, Tremenda Jauria o la Companyia Elèctrica Dharma; artistes emergents com Lildami, Pupil·les, Balkan Paradise Orchestra, Segonamà o Tremendu; i els colombians L-33, l’aposta “més potent” de l’edició.

- Publicitat -