Després d’un 2017 de rècord Guinness durant el qual van estrenar cinc àlbums (cinc? Cinc!), els hiperactius King Gizzard & The Lizard Wizard van passar un 2018 inusualment tranquil. Dotze mesos sense donar senyals de vida. En el seu propi univers, en el qual un any sembla durar més del que ens dura a la resta de mortals, això ve a ser tota una eternitat. Però ja no aguanten més: el cos els demana fuzz.

Com si volguessin recuperar el temps ràpidament, els australians van tornar a finals de gener amb ‘Cyboogie’, el seu single de retorn, primer avançament de l’àlbum que publicaran el 26 d’abril “Fishing for Fishies” i que presentaran en directe a la Sala Razzmatazz de Barcelona el 19 d’octubre.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres a partir de les 11 del matí al web del Primavera Sound.