La gira de Shawn Mendes arribarà el dimarts 26 de març a Barcelona amb les darreres entrades disponibles a Doctor Music i a la xarxa Ticketmaster.

Com a suport al llançament del seu tercer àlbum, el cantant i compositor multi-platí Shawn Mendes anunciava gira mundial de grans recintes per a aquest 2019. ‘Shawn Mendes: The Tour’ és la seva tercera gira mundial, després del tour sold out de 2017, i inclou dates a Amèrica del Nord, Regne Unit i Europa. La gira arrencarà el 7 de març a Amsterdam, i inclourà un únic xou a casa nostra.

El canadenc presentarà les cançons del seu últim disc de títol homònim i ho farà amb una telonera de luxe, Alessia Cara, que al seu moment també va obrir un concert de Coldplay. Després de l’èxit del seu debut el 2015, l’àlbum Know-It-All, que incloïa temes destacats com ‘ Scars To Your Beautiful ‘, Alessia Cara tornava el 2018 amb el seu segon àlbum d’estudi. Titulat The Pains of Growing, l’àlbum parla del que significa convertir-se en adult en aquests temps convulsos.