El K-Pop està de moda i prova d’això el número 1 d’àlbums que BTS han aconseguit aquest divendres al Regne Unit amb “Map of the soul: Persona“. El seu EP ha venut més de 26.500 unitats durant la seva primera setmana i que els ha situat com el treball líder de la llista i superant a Billie Eilish que cau al segon lloc.

The Chemical Brothers aquesta vegada s’han de conformar amb el quart lloc amb “No Geography”, mentre que el primer disc del projecte LSD de Labrinth, Sia i Diplo debuta al lloc 44.

I després de moltíssimes setmanes amb Lewis Capaldi ocupant el número 1 de senzills amb ‘Someone you loved’, el fenomen viral ‘Old town Road’ de Lil Nas X aconsegueix el primer lloc de la llista, com també ha fet als Estats Units. Billie Eilish es manté tercera amb ‘bad guy’, mentre que Meduza escala un lloc amb ‘Piece of your heart’. També puja Tom Walker fins a la cinquena posició amb ‘Just you and I’.

- Publicitat -

El retorn d’Avicii amb Aloe Blacc debuta a la plaça 12, mentre que BTS i Halsey ho fan a la tretzena i amb la previsió de pujar la setmana vinent.