Rueven Tan

Els seguidors de Metallica estan d’enhorabona, i és que el seu nou disc podria veure la llum més aviat de l’esperat. Així ho confirmava per a un mitjà Australià Kirk Hammett, guitarrista de la banda, en resposta a les preguntes sobre les llargues esperes que havien provocat el llançament dels seus dos anteriors treballs.

D’ençà que l’any 1997 s’estrenés ReLoad’, els de San Francisco només han presentat tres àlbums, i l’últim, Harwired…to SelfDestruct’ (2016), va trigar vuit anys a finalment estrenar-se.

És per a això que aquest cop la dinàmica canviarà segons Hammett, que accepta no sentir-se còmode amb els llargs períodes de descans entre disc i disc, però assegura tenir “un munt de material” per al que seria el seu onzè treball d’estudi.

- Publicitat -

El baixista Robert Trujillo confirmava dies abans que aquest nou disc arribaria abans que els dos anteriors, i que el grup, que actualment es troba immers dins de la seva gira mundial World Wired Tour’ fins al novembre, ha trobat entre concert i concert temps per a començar a preparar el nou disc.

Segons afirma Trujillo, aquest “Serà una culminació dels dos anteriors i un altre viatge. No hi ha mancança d’idees originals, és el bonic d’estar en aquesta banda”.
Així doncs, les expectatives comencen a fer-se sonar entre els fans, que fins aleshores podran gaudir de la seva gira mundial que els portarà a l’Estadi Olímpic el pròxim 5 de maig.