Slash, el guitarrista de Guns n’Roses, ha explicat durant una entrevista que Guns n’Roses oferiran una petita gira de concerts durant el mes d’octubre i que posteriorment es tancaran per preparar un nou disc.

Actualment el guitarrista està centrat en el projecte amb Myles Kennedy i la gira que els està portant per tot el món, però quan l’acabi les seves intencions són les de centrar-se en la creació del nou disc dels Guns.

Així mateix, Slash ha explicat que també pensa editar nou material amb The Conspirators, sempre que li doni temps, però que creu que sí.

El darrer disc dels Guns n’Roses va ser “Chinese Democracy”, publicat el 2008 i amb Axl Rose, com a únic membre original del grup. Amb aquest nou disc que preparen, suposaria el primer des del doble disc “Use Your illusion” editat el 1991 i amb Slash i Duff McKagan.