El festival White Summer Costa Brava, que celebrarà aquest any la seva vuitena edició al Mas Gelabert a Pals (Girona) i que s’ha convertit en un agent disruptiu de referència en el sector de l’entreteniment a Catalunya, presenta La Casa Azul com el plat fort per a la seva jornada inaugural, que tindrà lloc el dissabte 3 d’agost i on presentaran el seu nou disc “La Gran Esfera”. L’actuació d’aquest aclamat grup barceloní donarà el tret de sortida a una nova i intensa temporada per al festival, que persegueix constantment oferir una experiència d’allò més completa a tots els visitants – l’any passat va reunir a més de 140.000 persones- i promet un cartell de música, art i cultura carregat de novetats i presentacions sorprenents.

El punt de trobada indispensable de l’estiu de la Costa Brava arriba a la vuitena edició després d’haver crescut de forma orgànica i progressiva desde 2011. Aquest any, i sota el lema “Oh my light, Oh my night”, el festival White Summer es proposa reforçar la seva proposta cultural transversal i única amb un cartell d’actuacions musicals ple de noms rellevants dins el panorama nacional i internacional. D’aquesta manera, aquesta cita ineludible de l’estiu empordanès adapta la seva estratègia potenciant la programació musical, la gastronomia i les activitats artístiques entre dos conceptes diferenciats: White Summer de dia, destinat a les famílies, i White Summer de nit, pensat per a que els visitants es quedin a sopar i poder gaudir de la nit fins que s’acabi l’última cançó.

Les entrades ja estan a la venda per al públic general a través del web del festival.