Live Nation Israel ha confirmat a través d’Instagram la presència de Madonna durant la final d’Eurovisió que tindrà lloc a Tel Aviv el dia 18 de maig. Fa uns dies va ser el mitjà local Haaretz qui havia avançat la informació i ara ha estat la filial israeliana de la promotora Live Nation qui ho ha anunciat. Els representants de la cantant ja han confirmat la notícia.

De fet la cantant fa uns quants dies que va penjar una misteriosa imatge amb forma de “X” al seu Instagram, que ben bé podria ser l’anunci d’aquesta actuació o el seu pròxim senzill, que alguns rumors apunten podria arribar la setmana vinent.

Segons Live Nation Israel, la reina del pop podria interpretar dues cançons, una de nova i una d’antiga. Segons apunta Haaretz, Madonna acudirà al festival després de tancar un acord per 1 milió de dòlars, que hauria facilitat el multimilionari isrealià Sylvan Adams.

- Publicitat -