Madonna va estrenar ‘Medellín’ el passat dijous i de moment a on està triomfant més és a països de parla hispana, mentre que la resta ni tan sols ha entrat al top 200 de Spotify. L’aventura al costat de Maluma ha deixat de moment bastant freds els usuaris de Spotify, on la cançó amb prou feines supera els 2 milions de reproduccions en 3 dies. A Youtube el vídeo suma una mica més de 5 milions de visites que tampoc són per tirar coets.

Ara hem sabut gràcies a iTunes, les dates dels següents senzills deMadame X“, disc que s’espera pel 14 de juny. Després de l’estrena del videoclip de ‘Medellín’ el dia 24 d’abril, tindrem la presentació de ‘I rise’, el dia 3 de maig, amb el qual el seu segell ha descrit la peça com a èpica. El 10 de maig serà el torn de ‘Crave’ amb Swae Lee, mentre que una setmana després serà ‘Future’ amb Quavo i producció de Diplo qui arribi. Finalment ‘Dark Ballet’, la que sembla la gran aposta de Mirwais ho farà el 7 de juny. Tot i que s’especulava que aviat podríem escoltar ‘Killers Who Are Partying’, la cançó que els seus seguidors creuen que inclou un vídeo polític, de moment encara no hi ha confirmació del seu llançament.

Per altra banda, a part de l’actuació que Madonna farà el 18 de maig a la final d’Eurovisió, ara la cantant ha anunciat que presentarà ‘Medellín’ en directe als premis Billboard el dia 1 de maig i que comptarà amb la col·laboració de Maluma. S’haurà de veure si amb l’estrena del videoclip i d’aquesta actuació, la cançó pot remuntar una mica a les llistes.

- Publicitat -