Per primera vegada en la seva carrera, Mishima actuarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Emmarcat en el Suite Festival, el concert se celebrarà el pròxim 23 d’octubre i les entrades es posaran a la venda demà, divendres, a partir de les 10:00 h. Serà l’esperada escala a la seva ciutat d’una gira, la del seu XX Aniversari, que comença el 3 de maig a les Escales de la Catedral de Girona (Strenes) i que coincideix amb el llançament del seu primer àlbum en directe.

Testimoni en format CD + DVD dels dos concerts de Nadal que van oferir a la sala Apolo els dies 20 i 22 de desembre, “Ara i aquí” es distribuirà amb el diari La Vanguardia el segon cap de setmana d’abril (13 i 14) a un preu de 9,95€. També es podrà adquirir a les actuacions de la banda, a la seva web i, a partir del mes de maig, a les botigues.

Amb vuit discos d’estudi a les seves espatlles, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria), han decidit retre un homenatge a les cançons que els han portat fins aquí i tal com diu el mateix David, a “la manera com el públic se les ha fet seves”.