El quartet americà Pixies actuarà el proper 23 d’octubre al Sant Jordi Club de Barcelona, dins el marc de la seva imminent gira europea, amb la qual presentaran el seu setè àlbum d’estudi que veurà la llum aquest setembre i que portarà per nom “Past is Prologue”.

Pixes és una banda de rock alternatiu procedent de Boston, Estats Units. Formada el 1986, el grup va patir una aturada el 1993, tornant a escena onze anys després. Composta per Black Francis, David Lovering, Joey Santiago i Pau Lenchantin, Pixies va aconseguir el seu major reconeixement a Europa, convertint-se en una de les bandes més influents del rock alternatiu. Fins i tot Kurt Cobain, incondicional de la banda, va admetre la influència que aquesta havia tingut sobre Nirvana.

El seu singular estil asseure un precedent per a tots els posteriors grups de l’escena grunge i alternativa de principis de la dècada de 1990 que van adoptar les suaus melodies combinades amb crits i guitarres distorsionades que caracteritzen a la banda.

- Publicitat -

Les entrades seran nominatives i estaran a la venda a partir del proper divendres dia 5 d’abril a les 11h. a la pàgina web de Live Nation , Ticketmaster i xarxa Ticketmaster. Es poden adquirir un màxim de 4 entrades per comprador.