LONDON, ENGLAND - OCTOBER 22: Justin Bieber (L) and Ed Sheeran attend the World Premiere of "Ed Sheeran: Jumpers For Goalposts" at Odeon Leicester Square on October 22, 2015 in London, England. (Photo by David M. Benett/Dave Benett/WireImage)

Ed Sheeran ha anunciat que el 12 de juliol publicarà un nou disc que portarà per nom Nº6 Collaborations Project, agafant el relleu de l’EP que va editar el 2011. El treball estarà format per col·laboracions amb altres artistes com ‘I don’t care’ amb Justin Bieber, ‘Cross me’ amb Chance the Rapper i PnB Rock i fins a 13 cançons més amb títols com ‘Antisocial’, ‘Beautiful people’ o ‘Feels’.

De moment encara no es coneixen els artistes que col·laboraran al disc, però el britànic cada setmana va descobrint nous detalls a través de les xarxes socials.

A partir d’aquesta mitjanit ja es podrà reservar el disc i escoltar el nou senzill ‘Cross me’.

- Publicitat -