El 12 de juliol es posarà a la venda “Nº6 Collaborations Project“, el nou disc d’Ed Sheeran que estarà integrat per cançons al costat d’altres artistes. De moment ja hem pogut escoltar ‘I don’t care’ amb Justin Bieber i ‘Cross me’ amb Chance the Rapper i PnB Rock i ara ja sabem una altra de les col·laboracions del disc.

El britànic ha estat entrevistat a una ràdio nord-americana i ha explicat que Bruno Mars serà un dels artistes que cantarà al seu disc. De moment no sabem en quina cançó ni quan podrem escoltar la peça, però el fet d’unir a dos dels artistes que més venen ha provocat un bon rebombori a la xarxa, que ja frisa per escoltar la cançó.

Sobre el disc, Sheeran ha explicat que ha volgut inspirar-se en els sons de Christina Aguilera a ‘Lady Marmalade’. El músic explica que aquest projecte va començar amb una idea que va tenir i la possibilitat de tenir a Bieber i a Bruno al disc. El primer que va trucar va ser Mars, que li va dir que sí.

El britànic també explica els motius de les col·laboracions del disc i relata que tots ells són artistes dels quals és fan. La seva única regla era que si ho escolta al seu cotxe, vol treballar amb ells.