La banda de Pop Rock, Imagine Dragons, actuarà a la cerimònia d’inauguració de la final de la UEFA Champions League 2019.

El grup, conegut per temes com “Believer”, “Thunder”, “It’s time”, “Demons” actuarà minuts abans de començar el partit entre Liverpool i Tottenham a l’Estadi Metropolità de Madrid l’1 de juny de 2019.

L’actuació de l’any passat de Dua Lipa va ser un gran èxit: va tenir 80 milions d’audiència arreu del planeta i va ser, també, la peça de contingut de xarxes socials més vista.

Per quart any consecutiu, la cerimònia d’obertura reunirà música, entreteniment i esport en una experiència única per als aficionats. Tant el director de marketing de UEFA Events SA com Dan Reynolds, vocalista d’Imagine Dragons, estan entusiasmats i afirmen que “serà un espectacle de rock que els aficionats del futbol mai oblidaran”.

Aquesta cerimònia s’espera amb molt entusiasme, ja que hi haurà un nivell de producció que no s’havia vist mai en una final de la UEFA Champions League.