Mariah Carey és una cantant de llarga trajectòria, recentment premiada amb el Billboard Icon Award i amb 18 números 1 a Estats Units a les seves esquenes. Tota una diva del pop que està en un bon moment.

Mariah Carey a la seva actuació abans d’acceptar el premi Billboard Icon Award

La cantant de ‘All I Want For Christmas Is You’ estrenava el Novembre de l’any passat el seu quinzè disc d’estudi anomenat ‘Caution’. Mariah ja ha començat la gira d’aquest nou disc , el Caution World Tour ; tant internacional que farà parada a Barcelona!

De fet , Barcelona serà l’única parada a l’Estat espanyol . El concert tindrà lloc als Jardins de Pedralbes el 10 de juny ( a partir de les 22h ). Aquest concert està dins de la àmplia cartellera de concerts que ofereix el 7è Festival Jardins Pedralbes. Una oportunitat única de gaudir el nou disc en directe com també els seus èxits com ‘We Belong Together’ , ‘Without You’ , ‘Vision of Love’ o ‘Hero’ .