Miley Cyrus ha presentat la portada del setè disc d’estudi, She Is Coming. Aquest divendres 31 de maig és la data destacada en què la cantant de Tennessee publicarà el seu nou treball. El retorn musical de Miley Cyrus coincideix amb la gira de festivals que recorrerà Europa i farà parada a Barcelona aquest divendres 31 de maig al Primavera Sound en substitució a Cardi B.

La polèmica actriu va donar a conèixer tres nous temes el diumenge passat en el “Big Weekend” de BBC Radio 1 celebrat a Middlesbrough (Anglaterra). Les cançons inèdites que va estrenar en directe són Mother‘s Daughter,Cattitude i ‘D.R.E.A.M.’ (“Drugs Rule Everything Around Me”). Situades entre el rock i el hip-hop, els tres temes apunten a aquest nou treball “sense gènere” influenciat per tots els estils que ha freqüentat en la seva discografia.