Txarango presenta l’Espai Consciència del Clownia 2019

Foto: Arnau Jaumira

L’Espai Consciència arriba a la tercera edició divendres 28 i dissabte 29 de juny en el marc del Festival Clownia. Serà d’entrada gratuïta i constarà de xerrades, tallers, una fira d’entitats i col·lectius, una zona de taverna i artistes en viu.

El Clownia torna a fer una aposta per aportar un valor afegit de pensament crític al festival i generar espais de reflexió. Enguany l’eslògan escollit per l’Espai Consciència és “El capitalisme mata el planeta” i s’abordaran temes com el canvi climàtic, la lluita per la terra o l’agroecologia i la sobirania alimentària.

L’activista per la sobirania alimentària dels pobles, Gustavo Duch, l’advocada Marta Boliches d’Iridia, el cantant de Txarango, Alguer Miquel, familiars dels joves d’Altsasu, el meteoròleg Tomàs Molina o la periodista Txell Bonet, són algunes de les persones que participaran a les xerrades d’aquesta tercera edició. També es comptarà amb les periodistes Laura Rosel, Roger Palà, Mercè Folch o Neus Molina com a moderadores.

El festival enguany continua implementant mesures ecosostenibles com els gots compostables i en proposa de noves com són el reciclatge diferenciat, els lavabos ecològics i els punts de càrrega de vehicles elèctrics, mesures que es volen mantenir en les properes edicions del festival.

Exit mobile version