El 18 de maig de 2019 és una data que Duncan Laurence mai oblidarà; aquest dia s’alçava com a guanyador d’Eurovisió 2019 amb ‘ ARCADE ‘, una emocionant cançó que donava la volta al món. Ara cada vegada està més a prop el moment de descobrir-ho en directe al nostre país, ja que el músic oferirà un concert el 18 de novembre a Razzmatazz 3.

Duncan Laurence és un descobriment que va molt més enllà d’un xou televisiu, Duncan Laurence és un artista global, un músic des que s’iniciés al piano sent un nen. Com ell mateix explica: “vaig créixer en un poble on la música era un estrany. La música no formava part del sistema escolar. Però això no em va impedir fer música. D’alguna manera em sentia atret per la forma màgica en què podia expressar-me i explicar la meva pròpia història. Teníem un petit teatre local i una vella escola de música. Tocava el piano cada dia, escrivia les meves pròpies cançons i poemes. Recordo aquesta època com si fos ahir. Estava segur: anava a ser músic “.

Les entrades es posen a la venda demà a través del web de Doctor Music a un preu de 18 euros.

- Publicitat -