El Canet Rock ha donat a conèixer els horaris de l’edició d’enguany que tindrà lloc el 6 de juliol i que obrirà les portes a partir de les 4 de la tarda. 

Les primeres formacions a actuar seran Roba Estesa i seguidament serà la jove instagramer Suu qui posarà ritme al festival. A les 7 de la tarda podrem escoltar el debut al festival de la Juu, mentre que Xavi Sarrià i el cor de la Fera actuaran just després. A un quart de 9 serà el torn d’una de les formacions històriques del festival, l‘Elèctrica Dharma que presentarà el seu nou disc. JM Mainat, un clàssic del Canet Rock amenitzarà l’estona amb el seu particular show.

A les 9 podrem escoltar les cançons d’en Guillem Solé i els seus companys de Buhos i posteriorment seran Els Pets qui mostraran en directe com sona el seu darrer treball. A un quart de 12 La Casa Azul sonarà per primera vegada al festival on ressonaran amb força peces com ‘La revolución sexual’ o ‘El momento’.  Passada la mitjanit arribarà la festa d’Els Catarres, Oques Grasses, La Pegatina, Zoo, Itaca Banda i Doctor Prats, que enguany seran els encarregats de donar la benvinguda a un nou dia amb els primers raigs de sol.

Com sempre entre actuació i actuació podrem gaudir del gran Miquel del Roig, un clàssic del Canet Rock i un dels artistes que més espera tothom. També podrem gaudir de Dj’s com Ernest Codina de Rac105 o Carles Pérez de Flaixbac.

Les entrades estan exhaurides de de fa més de 3 mesos.