Liam Gallagher ha anunciat finalment que el 20 de setembre sortirà el seu nou disc que porta per títol “Why Me? Why Not?”. L’àlbum ha estat produït per Andrew Wyatt de Miike Snow i Greg Kurstin.

L’exlíder d’Oasis ha admès: “Al meu últim disc vaig escriure algunes cançons jo sol, però en aquest seran totes escrites al costat d’altres compositors. La raó és que volia que el disc fos fins i tot millor que ‘As You Were‘. Conec els meus talents i les meves limitacions. Soc un compositor decent, però soc un gran cantant i un gran frontman. Vull que el meu segon disc estigui un esglaó per sobre.”

Coincidint amb aquesta notícia s’ha publicat el videoclip del single principal del senzill presentat el divendres passat,Shockwave, en el que Liam Gallagher interpreta el tema viatjant a través d’uns (Estats) Units meridional que pot oferir algunes terres desolades, vies de tren fins a protestes a gran escala.

El videoclip inicia amb la crema d’una caixa de llumins que s’hi pot llegir: “Tot estarà bé al final, i si no està bé llavors no és el final”. Després d’aquest missatge tan intrigant, Liam Gallagher avança decidit per un camp deixant enrere una casa apoderada per les flames.

Les preses en blanc i negre donen una escala cinematogràfica al vídeo amb la solidesa que aporta el director François Rousselet, guanyador d’un MTV Vídeo Music Award per la seva col·laboració en el vídeo de Kanye West, ‘GoodLife‘ (2008). Amb una estètica vintage, Liam Gallagher evoca el passeig que fa Richard Aschcroft a ‘Bittersweet Symphony‘.