Per primera vegada en els seus deu anys de trajectòria, el trio Mini Mansions farà parada al nostre país dins el marc de la gira de presentació del seu últim treball ‘Guys Walks Into a Bar …’ Serà el proper 22 de juliol a La Nau de Barcelona. Les entrades ja estan a la venda a LiveNation.es i Ticketmaster.

MINI Mansions és el projecte musical de Michael Shuman (Queens of the Stone Age), Zach Dawes (The Last Shadow Puppets) i Tyler Parkford (teclista d’Arctic Monkeys en la seva última gira Tranquility Base Hotel & Casino). En directe sol comptar també amb Jon Theodore, bateria de Queens Of The Stone Age i Mars Volta. Encara que els tres estan ocupats amb altres concerts, MINI Mansions ha estat la seva prioritat des que el grup es formés el 2009.

El trio de Los Angeles ha col·laborat al llarg dels anys amb artistes de la talla d’Alex Turner (Arctic Monkeys – del qual ha estat teloner en els seus últims concerts), Mike Kerr (Royal Blood), Fred Schneider (The B-52 s ) o Brian Wilson (The Beach Boys) entre d’altres. El seu estil es compara amb bandes com The Beatles, Elliott Smith i Fountains of Wayne, amb clares influències d’altres formacions més actuals entre les que es troben Tame Impala, Royal Blood o fins i tot Gorillaz.

- Publicitat -

El concert estarà inclòs dins Binaural10, cicle que serveix per celebrar el desè aniversari del web de música alternativa Binaural.es.