El grup murcià de rock alternatiu Viva Suecia ha anunicat que el seu proper àlbum veurà la llum a finals d’any. El disc encara no té nom oficial, però es publicarà el pròxim 4 d’octubre amb el segell Subterfuge. 

No obstant això, la banda no vol fer que l’espera sigui tan llarga. Han confirmat que publicaran el primer single d’aquest nou disc el dia 14 de juny, anomenat “Lo que te mereces”. 

Aquest serà el seu tercer disc d’estudi, després de l’exitós debut l’any 2016 i continuant amb el genial “Otros prinicpios fundamentales” (2017). Aquest disc acabarà de consolidar l’èxit i el so de la banda i segurament farà que tornin a participar en molts festivals l’estiu que ve. 

Queden encara dos dies per la publicació del primer single, però les murcians l’han estrenat prematurament a RTVE. El podeu escoltar en primícia aquí.