L’actual estrella indiscutible del pop adolescent Billie Eilish ha publicat avui un “remix” del senzill estrella del seu últim disc When We Fall Asleep, Where Do We Go?’. La gran expectació d’aquest remix ha estat creada per la persona amb qui col·labora, ni més ni menys que l’antic ídol d’adolescents Justin Bieber.

Sobre el paper, aquesta és una de les col·laboracions més rellevants del panorama comercial actual. No obstant això, el remix en mateix deixa bastant que desitjar. Es tracta de la mateixa cançó que ja tots coneixem, excepte per una segona estrofa que canta Justin Bieber amb un veu una mica passada d’autotune -sense que això provoqui un salt estètic a la cançó-.

El cantant canadenc es limita a parlar dels seus diamants, joies i tatuatges; així que no aporta absolutament res a la cançó, ni líricament ni musicalment. Realment ha sigut una decepció del que s’esperava de la trobada d’aquests dos artistes.

- Publicitat -

Tanmateix, possiblement la millor part del senzill sigui la seva foto de portada, una paròdia de la pròpia col·laboració. La fotografia és un retrat de la mateixa Billie Eilish en la seva època preadolescent davant d’una paret plena de pòsters de Justin Bieber.

El remix ha despertat la ràbia i la fúria de fans d’una banda i d’altra, tot i que realment hi ha pocs canvis en aquest remix. Recordem que Billie Eilish visitarà Barcelona i Madrid els pròxims 2 i 3 de setembre, respectivament.