Estava cantat que el disc ” No.6 Collaborations Project” d‘Ed Sheeran arribaria al número 1 del Regne Unit, però qui es podria imaginar que vendria 125.000 còpies en la seva primera setmana. El disc ja és el més venut de l’any en aquell país en la setmana del seu llançament. A més el llançament del nou disc ha propiciat que els seus anteriors discs incrementin posicions i també figurin al top 40 en aquell país.

Sheeran també fa doblet en senzills, ja que ‘Beautiful people‘ el seu duet amb Khalid arriba fins a la primera plaça i desbanca ‘Señorita’ que cau al segon lloc. Així mateix la tercera i quarta posició també són per cançons del mateix disc, el número 3 per ‘Take me back to London’ amb Stormzy i la quarta per ‘Cross me’ amb Chance the rapper. Com que la nova normativa de la llista britànica només permet tres cançons d’un mateix disc en la llista de senzills, temes com ‘I don’t care’ desapareix d’entre les 100 posicions.

- Publicitat -