El MUSICAB festival celebra 30 anys de vida amb una suculenta oferta de música, gastronomia i activitats per viure i gaudir de Cabrils amb els cinc sentits.

En la seva 31a edició, que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de juliol, el festival presenta una oferta carregada de propostes diürnes i nocturnes per a tots els públics, amb figures veteranes i també amb alguns dels noms joves més estimulants del panorama musical. Així, pels escenaris situats a Can Barba, el Parc Anselm Clavé i el Centre Cívic “La Fàbrica” hi passaran la fusió d’autor de Kiko Veneno, el pop-rock èpic de Ramon Mirabet, el dream-pop de PAVVLA, el nou flamenc de María José Llergo, la coctelera rítmica de Gramophone Allstars Big Band amb les veus de Judit Neddermann, Alba Pérez i Yasmina Azlor, el punk vigorós de Mourn, el folk lluminós de Guillem Roma i els espectacles familiars de Black Music pels més menuts i les Mil cares del Swing.

Els dos únics concerts de pagament, el de Ramon Mirabet + PAVVLA del dia 20 i el de Kiko Veneno + María José Llergo del dia 21, ja tenen a la venda les entrades anticipades a 15€. El preu a taquilla en ambdós casos és de 20€. La resta de concerts són gratuïts.

- Publicitat -

DATES:

Divendres, 19 de juliol
CONCERT INAUGURAL
The Gramophone Allstars Big Band
Can Barba, 22h
Gratuït

Dissabte, 20 de juliol
CONCERT FAMILIAR
Black Music pels més menuts
La Fàbrica, 11h
Gratuït

CONCERT DE TARDA
Guillem Roma
Parc Anselm Clavé, 19h
Gratuït

CONCERT DE NIT
Ramon Mirabet
Pavvla
Can Barba, 22h
Anticipada 15€ / Taquilla 20€

Diumenge, 21 de juliol
CONCERT FAMILIAR
Mil cares del Swing
La Fàbrica, 11h
Gratuït

CONCERT DE TARDA
Mourn
Parc Anselm Clavé, 19h
Gratuït

CONCERT DE NIT
Kiko Veneno
María José Llergo
Can Barba, 22h
Anticipada 15€ / Taquilla 20€