Mandatory Credit: Photo by Luca Piergiovanni/EPA-EFE/Shutterstock (10302578e) Ed Sheeran performs during a concert at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, 11 June 2019. Ed Sheeran in concert, Madrid, Spain - 11 Jun 2019

El nou disc de col·laboracions d‘Ed Sheeran “Nº6 Collaborations Project” és número 1 aquesta setmana en 14 països, entre els quals el Regne Unit, Estats Units, Austràlia, Canadà, Bèlgica, Irlanda, Suècia o Espanya, mentre que a Itàlia, Alemanya o França ocupa el segon lloc.

El treball també té molt d’èxit via streaming, on en la majoria dels països ocupa molt bones posicions, gràcies a temes com ‘Beautiful people’, que aquesta setmana assolia la primera plaça al Regne Unit.

El britànic es mostrava entusiasmat amb la rebuda del disc, ja que segons el mateix artista ha tingut molt poca promoció, però qui la necessita sent Ed Sheeran i comptant amb un disc amb artistes com Eminem, Justin Bieber, Cardi B, Camila Cabello o Khalid…