Després d’haver celebrat la sisena edició del VIDA amb una assistència total de 32.500 persones i amb més de 70 actuacions en directe, es posen a la venda les entrades del VIDA 2020 —del 2 al 4 de juliol— i del Secret VIDA 2019 —el 6 i 7 de desembre—.

El VIDA 2020 se celebrarà del 2 al 4 de juliol al recinte de La Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú). Amb Destroyer com a primer artista anunciat, surten a la venda els primers abonaments al preu de 65€*. Tanmateix, també estan disponibles la resta de modalitats d’abonament: Wild Side, Kids, Family Pack, Abonament + VIDA Camp, etc.

Per altra banda, el Secret VIDA torna aquest any amb la seva segona edició que tindrà lloc el 6 i 7 de desembre a la meravellosa Finca Mas Solers (Sant Pere de Ribes). Mantenint la seva premissa principal, una programació artística secreta que no es desvetllarà fins que l’artista pugi a l’escenari, es posen a la venda els abonaments al preu de 50€*. Per aquesta edició, també es poden adquirir els abonaments Rat Pack al preu de 120€*.

- Publicitat -

Si es vol gaudir dels dos festivals, hi ha la possibilitat de comprar l’abonament del VIDA 2020 i del Secret VIDA 2019 amb un pack conjunt al preu de 105€*, una opció limitada a 300 unitats.