L’octubre de 2019 es compliran vint-i-cinc anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s i deu de la seva dissolució. Per commemorar-ho, Joan Masdéu revisarà, per primer cop, les cançons més significatives de la banda, amb un format més nuu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces.

Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, tornaran a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren (Blind records) per a la publicació d’un nou disc que veurà la llum el setembre de 2019 i que donarà el tret de sortida a una gira de concerts per tota Catalunya. El proper 20 de setembre, el Mercat de Música Viva de Vic, acollirà la primera presentació en directe d’aquesta gira que s’estendrà fins a finals del 2020.

Joan Masdéu va liderar Whiskyn’s durant tota la trajectòria de la banda, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i la primera dècada dels dos mil. La banda es va acomiadar dels escenaris el setembre de 2009 amb un multitudinari concert a Reus, la seva ciutat natal.

- Publicitat -