Lil Nas X i Billy Ray Cyrus han aconseguit sumar una setzena setmana de lideratge als Estats Units amb ‘Old Town Road‘ i d’aquesta manera igualar el rècord absolut de setmanes consecutives en aquell país que ostentaven Mariah Carey i Boyz II Men amb ‘One Sweet Day’ i Luis Fonsi, Daddy Yankee i Justin Bieber amb ‘Despacito’, respectivament. Ara aquesta cançó se suma al lideratge compartit i el dubte és si serà capaç de sumar una nova setmana i tenir l’honor de ser la cançó que més setmanes ha estat número 1 en més de 60 anys de la llista americana o no. Això ho sabrem d’aquí a una setmana.

La segona posició continua a les mans de Billie Eilish amb ‘bad guy, que acumula ja sis setmanes a la mateixa plaça i ni tan sols el remix amb Justin Bieber ha estat suficient per ocupar el número 1. En tercer lloc pugen Ed Sheeran i Justin Bieber amb ‘I don’t care’.

Precisament el britànic també és protagonista a la llista d’àlbums, igual que va passar al Regne Unit o Austràlia se situa al primer lloc amb “Nº6 Collaborations Project”.

- Publicitat -