La divuitena edició de l’Acústica de Figueres ha presentat avui la seva programació amb els grans noms de l’escena festiva del país amb Oques Grasses, Buhos, La Pegatina o Zoo. Al cartell també trobem Fangoria, Iseo & Dodosound, l’Elèctrica Dharma, Ramon Mirabet, Clara Peya, Lildami, Suu, Pavvla, Delafé, El petit de cal Eril, Kids from mars, Di-versiones o Dorian.

L’edició d’enguany tindrà lloc del 29 d’agost a l’1 de setembre i espera superar els 108.000 espectadors de l’any passat, confirmant-lo com el festival amb més públic del país, només per darrere del Primavera Sound i el Sónar.

L’Acústica és un dels pocs festivals urbans que existeixen al principat. En molt pocs metres quadrats es concentren fins a nou espais: quatre espais escènics, un market, l’Acústica Club, dues zones de food trucks, una fira del disc i la walk street. Hi ha tanta activitat i està tan ben comunicada, que en només tres dies, l’espectador pot descobrir el bo i millor de l’escena musical catalana de la temporada i, alhora, passejar per un festival que s’integra perfectament al centre urbà de la ciutat.

- Publicitat -