Mandatory Credit: Photo by Luca Piergiovanni/EPA-EFE/Shutterstock (10302578e) Ed Sheeran performs during a concert at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, 11 June 2019. Ed Sheeran in concert, Madrid, Spain - 11 Jun 2019

Semblava impossible que algú pogués superar les astronòmiques xifres que els U2 van aconseguir amb “U2 360 Tour“, però aquí estava el britànic Ed Sheeran per reafirmar-se com un dels artistes amb més èxit del moment. La seva gira “Divide” va començar el 16 de març de 2017 i encara segueix activa arribant als 736,7 milions de dòlars i superant els 735,4 que havien assolit els irlandesos.

El concert que Sheeran va fer a Dinamarca el passat 2 d’agost va ser el que va fer decantar la balança al seu favor i aconseguint amb això ser el número 1 de recaptació en tota la història de la música. I la gira ni tan sols ha acabat, ho farà el 26 d’agost al seu país.

En tercera posició de les gires amb més recaptació trobem “Not in a Lifetime Tour” de Guns N’Roses amb 563 milions, seguits pels Rolling Stones amb “Bigger Bang amb 558 i “A Head full of Dreams” de Coldplay amb 523 milions.