Bon Iver visitarà de nou el nostre país i farà parada el 17 d’abril al Palau Sant Jordi de Barcelona. Després del seu aclamat pas aquest estiu per Mad Cool com un dels cap de cartell, el grup ens delectarà de nou amb folk i rock barrejat amb nous sons, plens de personalitat i sensibilitat.

Ja fa més de 10 anys que l’artista Justin Vernon va publicar `For Emma, Forever Ago’, un àlbum gravat en una cabana a Wisconsin, fruit d’una crisi personal. Des de llavors, l’evolució de Justin ha estat aclaparadora, sent capaç d’apropar la seva música complexa i experimental a un públic massiu. Les seves influències vénen derivades de molts estils i es veuen reflectides en les variades col·laboracions amb les que l’artista ha comptat al llarg de la seva carrera.

En aquesta ocasió ens presentarà el seu nou àlbum: `I, i’, publicat per sorpresa en format digital i que va veure la llum en format físic el passat 30 d’agost.

- Publicitat -

Les entrades es posaran a la venda el divendres 13 a través de LiveNation i Ticketmaster, tot i que un dia abans hi haurà prevenda pels usuaris registrats a LiveNation.es. Costaran 51 euros (+despeses).