Avui, la guardonada cantant i compositora multiplatina Halsey s’anuncia l’etapa europea de la seva gira “Maniac World Tour 2020″ abans del llançament del seu esperat tercer àlbum “Manic”, que sortirà a la venda a tot el món el 17 de gener de 2020 a Capitol Records, i que comptarà amb l’èxit mundial `Without Me’ i el nou i reeixit` Graveyard’.

El tour passarà per 20 ciutats de tot Europa, començant en el WiZink Center a Madrid el 6 de febrer, passant pel Sant Jordi Club Barcelona el 7 de febrer i acabant el 12 de març al Manchester Arena. Les entrades estaran a la venda el divendres 27 de setembre a les 10 del matí a LiveNation.es, amb prevenda un dia abans. Els titulars de la targeta American Express® poden comprar entrades a la prevenda exclusiva a partir del dimarts 24 de setembre a les 10h fins el dijous 26 de setembre a les 10h. El preu de les entrades serà de 50 euros (+despeses).