El concert de James Blake a Barcelona s’aplaça i canvia de recinte a causa de problemes d’agenda ineludibles de l’artista britànic, que l’obliguen a posposar tota la seva gira europea. El seu concert de Barcelona, previst originalment per al 27 d’octubre a l’Auditori Fòrum, es trasllada al 27 d’abril a L’Auditori de Barcelona (c/ Lepant, 150) dins del cicle Sit Back. L’artista vol disculpar-se pels inconvenients que això pugui causar als seus fans.

Les entrades ja adquirides NO seran vàlides per a la nova data donades les incompatibilitats entre ambdós recintes. Ticketmaster procedirà a la devolució automàtica de totes les entrades adquirides per al concert a l’Auditori Fòrum de forma directa al mateix compte bancari de la targeta utilitzada per a la compra. En cas de les entrades adquirides en algun establiment físic, el comprador haurà de lliurar la seva entrada en perfectes condicions a l’establiment en qüestió per rebre l’import de la mateixa forma com es va realitzar el pagament original.

Les noves entrades per a L’Auditori de Barcelona es posaran a la venda el proper dimarts 30 de setembre a les 12:00 a la pàgina web de L’Auditori a un preu entre 30 € i 60 € (més despeses de distribució).

- Publicitat -