Nick Cave publicarà la pròxima setmana “Ghosteen“, un nou disc doble amb el seu grup The Bad Seeds. En la seva pàgina The Red Hand Files ha donat a conèixer la notícia als seus fans, que esperaven un nou àlbum des de l’any 2016 amb “Skeleton Tree”.

“Ghosteen” constarà d’una primera part amb 8 temes, que Cave anomena “els fills“,  i d’una segona que representa “els pares” i que està formada per dues cançons extenses. Ambdues parts estan entrellaçades per una peça de “spoken word”.

A més, l’australià també ha volgut compartir el tracklist i la portada oficial de l’àlbum a The Red Hand Files, tot i que encara no hi ha cap tema disponible i els fans hauran d’esperar.

El nou disc es podrà escoltar el dijous 3 a partir de les 11 de la nit a Revolver Records de Barcelona, que a més tindrà algun record exclusiu per aquesta ocasió. Les places són limitades i per assistir s’haurà d’enviar un correu amb el nom i el telèfon a web@revolverrecords.es. Així mateix, el disc també es podrà escoltar tot sencer a Youtube.

 

Tracklist LP1:

The Spinning Song
Bright Horses
Waiting For You
Night Raid
Sun Forest
Galleon Ship
Ghosteen Speaks
Leviathan

Tracklist LP2:

Ghosteen
Fireflies
Hollywood