Aquest divendres es posaven a la venda les entrades pels concerts que Rosalía oferirà els dies 7 i 10 de desembre a Barcelona i Madrid per donar per acabada la gira de “El mal querer”. Feia un parell de dies que la prevenda que va engegar LiveNation va esgotar totes les entrades en dos minuts i avui es preveia un matí mogut i de col·lapses a la xarxa, com així ha estat.

Des de primera hora del matí s’han format cues virtuals per accedir a la compra de les entrades, mentre en webs de revenda no hi havia cap problema en aconseguir localitats per preus que s’enfilaven fins als 1800 euros. La xarxa ha explotat indignada davant d’aquest nou cas de revenda i la rabia per no haver pogut comprar cap de les entrades pels canals de venda oficial, que sembla que s’haurien exhaurit en menys de dues hores.

La cantant ha anunciat un segon concert pel dia 8 de desembre, i les entrades sortiran el dilluns 23 a les 10 del matí en prevenda a LiveNation i a partir de les 13 a Ticketmaster i El Corte Inglés amb els mateixos preus del primer concert.

- Publicitat -