El 31 de desembre Fira de Barcelona – Gran Via acollirà la segona edició del Biocap Festival: la festa de cap d’any amb música en directe a Barcelona

El festival és prop d’esgotar els primers 500 abonaments en un temps rècord, en una edició que comptarà amb un cartell ple dels millors artistes nacionals i internacionals del moment
Els primers noms que avança Biocap són La Pegatina i Oques Grasses, sense cap mena de dubte, els dos grups catalans que més triomfen en l’actualitat.

La Pegatina acaba de publicar “Un secreto a voces” un recopilatori amb el qual el grup de Montcada i Reixac pretenen celebrar 16 anys de vida. Els osonencs Oques Grasses són un dels grups més escoltats i més radiats de l’any gràcies al seu quart disc, Fans del sol, que fa més de 30 setmanes que està entre els més escoltats de l’estat, segons les llistes oficials.

- Publicitat -

El Biocap Festival, doncs, torna amb una segona edició a Fira Barcelona que pretendrà portar a la capital catalana l’escena musical nacional i internacional alternativa més actual, així com els valors de l’Associació BioRitme: La festa anirà de la mà del feminisme, la sostenibilitat i la filosofia bio.

A més, Biocap incorpora alguns dels valors que han fet del Festival BioRitme un esdeveniment imprescindible en l’agenda estiuenca de moltes joves i famílies. La qualitat i sostenibilitat dels productes es fa palesa en l’oferta de les barres i foodtrucks del festival. Cervesa artesana, destil·lats, refrescos i tota classe de productes amb un impacte ambiental molt menor que els servits habitualment als macrofestivals i una filosofia darrere, amb un preu competitiu per les assistents, igualat al dels productes convencionals.

Biocap comptarà amb un punt lila i amb una comissió de gènere, que vetllarà perquè el festival sigui un espai lliure de qualsevol classe d’agressió masclista.

El festival espera superar la xifra de les més de 3.500 assistents de l’edició de 2018, donant la benvinguda al 2020 amb la millor festa de cap d’any del món.

Compra entrades al web del festival.