Finalment els rumors es confirmen i Coldplay publicaran un disc doble el proper 22 de novembre. El treball es dirà “Everyday life” i inclourà dues parts molt diferents l’una de l’altra, “Sunrise” i “Sunset“.

Aquesta informació arriba després que la banda enviés una sèrie de cartes a través de la seva agència de management a alguns fans afortunats del grup.

Sobre el nou treball, el grup ha fet broma dient que fa 100 anys que hi treballen, per això algunes de les imatges figura la data del 22 de novembre de 1919.

- Publicitat -

La banda també ha compartit a diferents diaris del món els noms dels temes que trobarem al disc i per exemple a “Sunrise” trobarem: Sunrise, Church, Trouble in Town, BrokEn, Daddy, WOTW/POTP, Arabesque and When I Need A Friend, mentre que a “Sunset”: Guns, Orphans, Èkó, Cry Cry Cry, Old Friends, Champion of the World and Everyday Life i una peça escrita en llatí.