Elton John s’acomiadarà de Barcelona amb els seus dos últims concerts a la capital catalana en aquesta gira de comiat sobre els escenaris. Els directes tindran lloc al Palau Sant Jordi els dies 2 i 3 d’octubre del 2020.

La gira Farewell Yellow Brick road va començar al setembre de 2018 als Estats Units, i ha rebut grans elogis tant de la crítica com dels fans. La gira consisteix en més de 350 concerts durant tres anys a través de cinc continents, arribant a Nord Amèrica, Europa, Àsia, Sud Amèrica i Austràlia abans d’arribar a la seva fi al 2021. Aquestes dates marcaran l’última gira de la superestrella i el cap de més de mig segle a la carretera per un dels més grans i duradors icones pop.

Entrades a la venda general el 10 d’octubre a partir de les 10:00 a livenation.es , Ticketmaster i El Corte Inglés. El dia 8 a la 1 hi haurà prevenda a LiveNation.es.

- Publicitat -