Aquesta notícia segurament sorprendrà molts: Green Day estaran actuant a Sevilla en poc més de tres setmanes. Concretament, serà el pròxim 2 de novembre en què el grup estatunidenc es deixarà veure a la Plaza de España de Sevilla amb motiu de l’MTV World Stage Sevilla, un esdeveniment musical que servirà per acabar de retocar la MTV Music Week.

El trio utilitzarà, doncs, aquesta cita per presentar de manera esplèndida el seu nou treball Father Of All…”, que veurà la llum el 7 de febrer de 2020.

La prevenda d’entrades ha començat 15 d’octubre a partir de les 12 del migdia i en poca estona ja s’havien exhaurit les entrades. La venda general quedarà oberta a partir d’aquest dijous 17 a partir de les 12 del migdia a través de la web d’El Corte Inglés.

Green Day no serà l’únic grup que actuarà durant l’MTV World Stage, ja que s’han confirmat els noms de Halsey, Ava Max, Rosalía o Mabel.