Foto: Courtesy of SB Projects

L’artista canadenc Justin Bieber ha publicat una imatge en el seu perfil d’Instagram que conté un repte pels seus seguidors: llançarà nou àlbum abans de Nadal si aconsegueix que aquell mateix post arribi a 20 milions de “M’agrada”.

En el text el cantant anima els seus fans a compartir la imatge, donar like o penjar la publicació a les seus stories d’Instagram. Bieber justifica aquest repte expressant que “he de veure la demanda” i que “gairebé he acabat, però el vostre suport em farà anar més de pressa”. Actualment la publicació ja supera els 7 milions de “M’agrada”.

Es tracta del retorn de Bieber amb un nou àlbum d’estudi després de quatre anys de retir musical. Tot i això, durant tot aquest temps s’han pogut escoltar col·laboracions de l’artista amb Ed Sheeran, Khaled, Billie Eilish, etc.

- Publicitat -

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Share it, like it, post in your story, I gotta see the demand 😉 love you guys pumped for it! I’m almost done but your support will make me move faster

Una publicación compartida de Justin Bieber (@justinbieber) el